Αυτή είμαι εγώ, η Γιώτα.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στη Θεσσαλονίκη.

Ολοκλήρωσα το 2012 τις σπουδές μου στο τμήμα Κινηματογράφου, στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ – 1ο μου όνειρο, η αγάπη για τη φωτογραφία.

Το 2016, ξεκίνησε η επαγγελματική μου σχέση με τη Γεωργία και μπήκα, στη μικρή τότε ομάδα του Restart Diet, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πιστεύω ακράδαντα, πως στη ζωή “όλα για κάποιο λόγο γίνονται” κι έτσι το 2019 ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου ως Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας. Παράλληλα απέκτησα την εξειδίκευσή μου στις Διατροφικές Διαταραχές (NCFED) (ΚΕΑΔΔ) – 2ο μου όνειρο, να βρω μια δουλειά που να με γεμίζει και να με φουσκώνει από περηφάνεια

Στα μέσα του 2019 η άριστη συνεργασία και η σύμπνοια της ομάδας οδήγησε στη δημιουργία του 2ου Restart Diet στον Εύοσμο – 3ο μου όνειρο, να έχω ανθρώπους γύρω μου, που με αποδέχονται, με αγαπούν και μπορώ να τους πω το ΄΄ναι΄΄ για νέα ανοίγματα.

Είμαι εδώ λοιπόν, για να σε ακούσω, να σε βοηθήσω στο στόχο και στα όνειρά σου. Να βάλω, ένα μικρό έστω λιθαράκι, στη βελτίωση της σχέσης σου με την τροφή, γιατί η τροφή είναι θρέψη.

Να έχετε όνειρα και να τα κυνηγάτε!