Αυτή είμαι εγώ, η Ευγενία.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.

Από μικρή είχα μια έντονη περιέργεια για τις διαφορετικές γεύσεις και υφές των τροφίμων. Έτσι άρχισα σιγά σιγά να μαθαίνω περισσότερα.

Το 2014 άρχισα να φοιτώ στη Σχολή Διατροφής και Διαιτολογίας.

Το 2019 έφτασε η ώρα της πρακτικής μου άσκησης. Εκεί γνώρισα όλη την ομάδα του Restart Diet. Στα πλαίσια των σπουδών μου αποτέλεσα συγγραφικό μέλος της συλλογικής, πτυχιακής εργασίας “Διατροφική Ανάλυση Συνταγών χωρίς Αλλεργιογόνα”.

Η περάτωση των σπουδών μου από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ήρθε το 2020, ωστόσο η αγάπη και η δίψα μου για γνώση δεν τελείωσε εκεί. Από τότε έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με τα νεότερα δεδομένα γύρω από τη διατροφή.

Στο Restart Diet δοκίμασα και ανακάλυψα νέες δεξιότητες, άγνωστές μου έως πρόσφατα. Η δημιουργία και η επεξεργασία περιεχομένου για τις διάφορες πλατφόρμες των social media καθώς και το επίσημο site του Restart, και κατά συνέπεια η διαχείρισή τους.

Στον ελεύθερό μου χρόνο λατρεύω να πηγαίνω ταξίδια και να δοκιμάζω τις τοπικές σπεσιαλιτέ και ποικιλίες καφέ, να παίζω κιθάρα και να περνάω χρόνο με τους δύο γάτους μου.

Αν έπρεπε να διαλέξω το καλύτερο κομμάτι της εργασίας μου ως διαιτολόγος, αυτό θα ήταν η δυνατότητα που μου δίνεται να βοηθάω τον κόσμο να αποκτήσει μια υγιή σχέση με το φαγητό και το σώμα του!