Αυτή είμαι εγώ, η Μάγδα
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κατερίνη.
Λίγα χρόνια αργότερα, το 2012, ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Θεσσαλίας στο τμήμα διατροφής και διαιτολογίας. Μετά την εκπόνηση της πτυχιακής μου εργασίας με θέμα “Nόσος Crohn και διατροφή”, το 2017, απέκτησα το πτυχίο μου.
Ομορφότερη εξέλιξη δε θα μπορούσε να υπάρξει, παρά μ΄ ένα μεταπτυχιακό στον κλάδο που με γέμιζε περισσότερο από κάθε άλλο: το 2019 γίνεται η αφετηρία των Μεταπτυχιακών μου σπουδών στο Διεθνές πανεπιστήμιο Ελλάδος, στον τομέα της “Κλινικής Διατροφής”.
Η εκπλήρωση της πρακτικής μου άσκησης στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, κλείνει τον κύκλο των σπουδών μου ως κλινικής διαιτολόγου, ώστε να ανοίξει ένας ακόμη καλύτερος. H έναρξη της εργασίας μου στην ομάδα του Restart Diet, έγινε κάπου στην μέση του 2021, δίνοντας μου την ευκαιρία να γνωρίσω, να σκεφτώ και να κάνω πράξη κάθε τι που έχω διδαχθεί έως σήμερα.
Στην προσπάθεια μου για αυτοβελτίωση και αυτοφροντίδα προσπαθώ να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου. Προσπαθώ να γνωρίσω από κοντά όλα τα ελληνικά νησιά, να χωρέσω σε συνταγές κάθε τρόφιμο ή μπαχαρικό που μπορεί να υπάρχει εκεί έξω (φαντάζεσαι πόσες τροφές δεν έχουμε δοκιμάσει;) και να βελτιωθώ στο τέννις.
Άλλωστε “ποτέ δεν είναι αργά” κι όλοι κάποια στιγμή βρίσκουν την “κλίση” τους.
Αγάπα τον εαυτό σου, άκου το σώμα σου. Πεινάει? Φάε. Πονάει? Σταμάτα. Μάθε να ακούς, μάθε να σταματάς όταν κουράζεσαι. Και ναι, μετά ξαναξεκίνα. RESTART.