Κι αυτή είμαι εγώ, η Ναταλία. Η αλήθεια είναι πως δεν κάνω σαν ντίβα όταν πεινάω, το snickers δε με χορταίνει, αλλά πώς να το κάνουμε ρε παιδί μου, είναι μία από τις μεγάλες μου αγάπες 🖤. Μπορείς κι εσύ να εκφράζεσαι ελεύθερα για τη μεγάλη σου αγάπη σε φαγητά χωρίς να ντρέπεσαι. Άλλωστε αν σε κάνει να πικραίνεσαι τόσο πολύ ίσως και να μην είναι πραγματική. [🤔] 👉Η διατροφή είναι ένας από τους πολλούς τομείς μέσω των οποίων ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία να ζήσει καλύτερα. Αυτός ήταν ο αρχικός λόγος που με γοήτευσε, όμως δε σταμάτησε εκεί. Έκπληκτη έμεινα όταν αντιλήφθηκα πόσος κόσμος χρειαζόταν τη βοήθειά μου κι όχι για να χάσει 2 ή 10 κιλά, αλλά για να αποκτήσει μια πραγματικά καλή και διαχειρίσιμη σχέση με το φαγητό του. Αυτό που με συναρπάζει και με κάνει να δουλεύω σκληρά είναι πως οι περισσότεροι το αγνοούν.
➡️Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια. Εκεί, άρχισα να ακούω συνεχώς 3️⃣ λέξεις που με όρκισαν άνθρωποι που με αγαπάνε και τους αγαπώ να τις ακολουθώ σε όλη μου τη ζωή και να προσπαθώ να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη κατανόησή τους με σκοπό την πλήρη κατανόηση του εαυτού μου. Αυτές οι λέξεις είναι 🅰️υτοεκτίμηση, 🅰️υτοσεβασμός κι 🅰️υτοπειθαρχία.
Προσπάθησα, προσπαθώ και θα προσπαθώ πάντα για να τα καταφέρω.. ➡️Σπούδασα 👩‍🎓 και μένω στη Θεσσαλονίκη. ➡️Μέσα σ’ ένα απόγευμα και μέσω μιας πολύ γρήγορης συνέντευξης (γιατί ΝΑΙ η @gewrgiatrezou μισεί τις συνεντεύξεις) έγινα μέλος της ομάδας του @restart_diet_ και του @gymnasium_gymx . Η πρώτη μου επαφή με τη μητέρα @kats_giota έγινε ένα μεσημέρι, σ’ ένα τραπέζι, πάνω στο οποίο ζωγράφιζε και χοροπηδούσε μετά μανίας ο μόλις 1 έτους γιος της και βαφτισιμιός της κοκκινομάλλας . 😧Κι έτσι γεμάτη άγχος αντιλήφθηκα σε τι τρελόσογο πήγα κι έμπλεξα. Δεν πειράζει γιατί εγώ θαυμάζω την καθεμία τους για διαφορετικούς λόγους κι είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενη που μπλέκοντας μαζί τους καταφέραμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε το Restart 2️⃣. ♥️Λατρεύω να τρώω sushi στα meeting μας, να βλέπω Harry Potter, να παίζω πιάνο, να χορεύω και να κάνω περήφανους τους δικούς μου ανθρώπους.

Ναταλία Τσιώλα