Κεντρικό

Βασιλέως Ηρακλείου 47, Κέντρο
Τηλ. 231.027.0072

Παράρτημα

Τζαβέλλα 12, Εύοσμος
Τηλ. 231.070.6707

Συχνές Ερωτήσεις

Ένα πρόγραμμα διατροφής δε μπορεί να είναι ίδιο για όλους και πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του ατόμου. Το πρόγραμμα πρέπει να είναι εξατομικευμένο στην δική σου καθημερινότητα. Αν εσένα ,για παράδειγμα, η καθημερινότητά σου, σου επιτρέπει να τρως 3-4 φορές την εβδομάδα απ’έξω, το πρόγραμμά σου θα πρέπει να προσαρμοστεί σ’αυτό. Οπότε, φυσικά και γίνεται να εντάξεις έναν πιο υγιεινό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής από αυτό που ήδη κάνεις, αρκεί να κάνεις κάποιες μικρές και διακριτικές αλλαγές.

Η συχνότητα των συναντήσεών μας εξαρτάται από τις ανάγκες σου, το στόχο και τη δυνατότητά σου. Μπορείς να έρχεσαι κάθε εβδομάδα, ανά 15 ημέρες ή ανά μήνα. Διαφορετικά ,σε περίπτωση που υπάρχει δυσκολία, πάντα μπορεί να γίνει συνεδρία μας μέσω skype.

Το ιδανικό και σύμφωνα με τη θεωρία είναι 5 γεύματα ημερησίως, αλλά και πάλι πρέπει να λάβουμε υπόψη το πρόγραμμα, την καθημερινότητα και τη τυχόν δυσκολία σου.

Είναι μια ερώτηση που δεν απαντιέται τόσο εύκολα. Αυτό συμβαίνει διότι η απώλεια βάρους είναι ένα αποτέλεσμα πολυπαραγοντικό. Εξαρτάται από την ηλικία, την πειθαρχία του ατόμου , το αν γυμνάζεται , το είδος και την ένταση της άσκησής του , τις εξόδους που κάνει, καθώς και διάφοροι άλλοι ψυχολογικοί και παθολογικοί παράγοντες.

Εφόσον λαμβάνεις τα κατάλληλα ποσοστά πρωτεΐνης, υδατανθράκων και λίπους ενώ παράλληλα γυμνάζεσαι συστηματικά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην καταφέρεις το στόχο σου.

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

    Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.