Μπορείς να τους δώσεις γεύση με ότι σου βρίσκεται στο ψυγείο από μια σάλτσα ντομάτας μέχρι πέστο και πάστα ελιάς . Για εμάς, η τριμμένη παρμεζάνα ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά! Διατηρούνται τραγανά για αρκετές μέρες και τρώγονται όλες τι ώρες!
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με κριτσινάκια και τυράκι , ή να τα πάρεις στη δουλειά ή να τα συνοδεύσεις με κρασάκι ένα ρομαντικό βραδάκι !!

Κριτσίνια ολικής σε διάφορες γέυσεις – Breadsticks

  • Εκτέλεση : 25 λεπτά
  • Δυσκολία : Δοκίμασέ το
  • Μερίδες : 13 κριτσινάκια

Συστατικά

  • 1 κούπα αλεύρι ολικής
  • 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1+1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1-2 κουταλάκια αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κούπα χλιαρό νερό

Εκτέλεση

  1. Κοσκινίζεις το αλεύρι και προσθέτεις όλα τα στερεά υλικά
  2. Τελευταίο προσθέτεις το νερό και ζυμώνεις μέχρι να μην κολλάει στα χέρια σου
  3. Προσθέτεις ότι έχεις και σου αρέσει
  4. Ψήνεις για 15 λεπτά στους 190 στις αντιστάσεις και 5 λεπτά στο γκριλ !

Σημειώσεις

*Αλεύρι μπορεί να χρειαστεί επιπλέον, προσθέτεις και από τα δύο είδη
**Αν θέλεις να τα κάνεις πολύσπορα τα βουτάς στο νερό για να κολλήσουν τα σποράκια
***Το δικό μας αγαπημένο έγινε με κόκκινη σάλτσα, παρμεζάνα και ρίγανη. Δοκίμασέ το!