Μπορείς να τους δώσεις γεύση με ότι σου βρίσκεται στο ψυγείο από μια σάλτσα ντομάτας μέχρι πέστο και πάστα ελιάς . Για εμάς, η τριμμένη παρμεζάνα ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά! Διατηρούνται τραγανά για αρκετές μέρες και τρώγονται όλες τι ώρες!
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με κριτσινάκια και τυράκι , ή να τα πάρεις στη δουλειά ή να τα συνοδεύσεις με κρασάκι ένα ρομαντικό βραδάκι !!
Χρήσιμες Πληροφορίες:
- Ποια δημητριακά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες;
- Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν τη λιγότερη χοληστερόλη;
- Ποια λαχανικά έχουν την περισσότερη βιταμίνη Α;
Κριτσίνια ολικής σε διάφορες γέυσεις – Breadsticks
Συστατικά
- 1 κούπα αλεύρι ολικής
- 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1+1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 1-2 κουταλάκια αλάτι
- 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κούπα χλιαρό νερό
Εκτέλεση
- Κοσκινίζεις το αλεύρι και προσθέτεις όλα τα στερεά υλικά
- Τελευταίο προσθέτεις το νερό και ζυμώνεις μέχρι να μην κολλάει στα χέρια σου
- Προσθέτεις ότι έχεις και σου αρέσει
- Ψήνεις για 15 λεπτά στους 190 στις αντιστάσεις και 5 λεπτά στο γκριλ !
Σημειώσεις
*Αλεύρι μπορεί να χρειαστεί επιπλέον, προσθέτεις και από τα δύο είδη
**Αν θέλεις να τα κάνεις πολύσπορα τα βουτάς στο νερό για να κολλήσουν τα σποράκια
***Το δικό μας αγαπημένο έγινε με κόκκινη σάλτσα, παρμεζάνα και ρίγανη. Δοκίμασέ το!