Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις τόφου, αλλά δεν ξέρεις πως να το μαγειρέψεις… ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη συνταγή, χωρίς καμία υπερβολή!

  • Εκτέλεση : 35 λεπτά
  • Δυσκολία : Το'χεις
  • Μερίδες : 16 nuggets

Συστατικά

  • 400γρ τόφου

Για τη μαρινάδα:

  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2  κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
  • τριμμένη φρυγανιά για το πανάρισμα

Εκτέλεση

  1. Πριν το μαγείρεμα θα χρειαστεί να πιέσεις το tofu με μια πετσέτα για να βγάλει τα υγρά του.
  2. Κόβεις σε κομμάτια
  3. Σε ένα μπολ ρίχνεις τα υλικά για τη μαρινάδα και ανακατεύεις καλά
  4. Σε ένα άλλο μπολ έχεις τη τριμμένη φρυγανιά
  5. Βουτάς στη μαρινάδα ένα ένα τα κομμάτια τόφου και έπειτα στη φρυγανιά, ώστε να καλυφθεί παντού
  6. Απλώνεις σε ένα ταψάκι με λαδόκολλά
  7. Ψήνεις στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο σου)

Σημειώσεις

Ανέβασε την δική σου εκδοχή της συνταγής και κάνε μας tag @restartdiet !