Το παντζάρι σε όλο του το μεγαλείο!
Αυτή η σαλάτα, θα γίνει άνετα το αγαπημένο σου ελαφρύ βραδινό και όχι μόνο!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Εκτέλεση : 35 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 2 μερίδες

Συστατικά

  • 4 παντζάρια βρασμένα σε κύβους
  • 1 ξινόμηλο
  • 3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια
  • 3 κουταλιές της σούπας καρύδια
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό (400γρ)
  • Σκόνη σκόρδου
  • Ξύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζεις τα παντζάρια, τα κόβεις στα τέσσερα και τα βράζεις σε κατσαρόλα με νερό, για 20-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και μετά τα κόβεις σε κύβους.
  2. Τα βάζεις σε ένα μπολ . Προσθέτεις το ξινόμηλο, τα καρύδια, τα κουκουνάρια, το σκόρδο, αλάτι, ξύδι, λάδι.
  3. Στο τέλος προσθέτεις το γιαούρτι και ανακατεύεις καλά.