Το παντζάρι σε όλο του το μεγαλείο!
Αυτή η σαλάτα, θα γίνει άνετα το αγαπημένο σου ελαφρύ βραδινό και όχι μόνο!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Εκτέλεση : 35 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 2 μερίδες

Συστατικά

  • 4 παντζάρια βρασμένα σε κύβους
  • 1 ξινόμηλο
  • 3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια
  • 3 κουταλιές της σούπας καρύδια
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό (400γρ)
  • Σκόνη σκόρδου
  • Ξύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζεις τα παντζάρια, τα κόβεις στα τέσσερα και τα βράζεις σε κατσαρόλα με νερό, για 20-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και μετά τα κόβεις σε κύβους.
  2. Τα βάζεις σε ένα μπολ . Προσθέτεις το ξινόμηλο, τα καρύδια, τα κουκουνάρια, το σκόρδο, αλάτι, ξύδι, λάδι.
  3. Στο τέλος προσθέτεις το γιαούρτι και ανακατεύεις καλά.

Σημειώσεις

Ανέβασε την δική σου εκδοχή της συνταγής και κάνε μας tag @restartdiet !