Ποιός είπε ότι υπάρχουν μόνο 3 επιλογές για να απολαύσεις μια πατάτα; Πατατοπιτάκια γεμιστά με μανιτάρια!

Δοκιμάσαμε και πέτυχαν!

Υπενθυμίζουμε κάπου εδώ ότι οι υδατάνθρακες είναι φίλοι μας και τους χρειαζόμαστε!!

Προμηθεύσου πατατούλες και ετοιμάσου!

Για να δεις περισσότερες συνταγές σαν αυτή τσέκαρε :

Mini ελιόψωμο – Mini olive muffin

Κολοκυθοκεφτέδες – Zucchini Burgers

Ψητά λαχανικά με τζατζίκι for lovers – Veggies with tzaziki

Βρες όλες τις Συνταγές & τα άρθρα μας και λάβε μέρος στη συζήτηση

20210826 161706 02

Υλικά

  • 300γρ μανιτάρια champignon
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Σκόνη σκόρδου αλάτι -πιπέρι
  • Μαϊντανός
  • 800 γρ Πατάτες βρασμένες
  • 1 Αυγό
  • 150 γρ Μιξ τυριών
  • 200 γρ Αλεύρι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζεις τα μανιτάρια σου στο ελαιόλαδο μαζί με τον μαϊντανό και τα αλατοπιπερώνεις. Παράλληλα λιώνεις τις πατάτες σε ένα μπολ, τις αλατοπιπερώνεις και προσθέτεις το αλεύρι, το αυγό και το μιξ τυριών. Κρατάς λίγο από το μιξ τυριών για την γέμιση! Δημιουργείς την ζύμη σου και την ανοίγεις. Με ένα φαρδύ ποτήρι σχηματίζεις τα πιττάκια. Γεμίζεις με μανιτάρια και τυρί και κλείνεις τα καπάκια μέχρι να τελειώσει η ζύμη σου. Ψήνεις τα πιττάκια σου σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για περίπου 20 λεπτά.

Για να δεις το άρθρο σε μορφή stories

👇

Πάτησε εδώ

0/5 (0 Reviews)