- Κατηγορία : #ταπερ Γεύματα για φοιτητές
- Βασικό Συστατικό : Τορτίγια Τυρί
Για τις μέρες που δεν έχεις καθαρό ταπεράκι ή τα έχεις ξεχάσει όλα στο γραφείο -όπως η @gewrgiatrezou – αυτή η συνταγή είναι ότι πρέπει για σένα. Μάλιστα, εμείς την λατρέψαμε τόσο πολύ που της βγάλαμε και το δικό της όνομα , torteletta. Νονός της tortelettas είναι ο φίλος μας Κώστας Μικρός και πήρε το όνομα της από το συνδυασμό – πολύ καλά το μαντεψες- τορτίγιας με ομελέτα, μια σύνθεση που αποτελεί ένα πλήρες και απολαυστικό γεύμα.
Χρήσιμες Πληροφορίες:
Συστατικά
- 1 μεσαία τορτίγια
- 2 αυγά
- 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1/4 αβοκάντο
- 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
- Χτυπάς τα αυγά σου σε ένα μπολ και τα βάζεις να ψηθούν στο τηγάνι σε μεσαία φωτιά.
- Ψιλοκόβεις την πιπεριά σου και πάνω στην τορτίγια κόβεις και αλείφεις το αβοκάντο.
- Όταν η ομελέτα σου ψηθεί την αποσύρεις από τη φωτιά και την προσθέτεις πάνω στην τορτίγια και σερβίρεις με τα κομματάκια από πιπεριά και λίγο τριμμένο τυρί.