Για τις μέρες που δεν έχεις καθαρό ταπεράκι ή τα έχεις ξεχάσει όλα στο γραφείο -όπως η @gewrgiatrezou – αυτή η συνταγή είναι ότι πρέπει για σένα. Μάλιστα, εμείς την λατρέψαμε τόσο πολύ που της βγάλαμε και το δικό της όνομα , torteletta. Νονός της tortelettas είναι ο φίλος μας Κώστας Μικρός και πήρε το όνομα της από το συνδυασμό – πολύ καλά το μαντεψες- τορτίγιας με ομελέτα, μια σύνθεση που αποτελεί ένα πλήρες και απολαυστικό γεύμα.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Εκτέλεση : 10 λεπτά
  • Δυσκολία : Το'χεις
  • Μερίδες : 1 μερίδα

Συστατικά

  • 1 μεσαία τορτίγια
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1/4 αβοκάντο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο τυρί

Εκτέλεση

  1. Χτυπάς τα αυγά σου σε ένα μπολ και τα βάζεις να ψηθούν στο τηγάνι σε μεσαία φωτιά.
  2. Ψιλοκόβεις την πιπεριά σου και πάνω στην τορτίγια κόβεις και αλείφεις το αβοκάντο.
  3. Όταν η ομελέτα σου ψηθεί την αποσύρεις από τη φωτιά και την προσθέτεις πάνω στην τορτίγια και σερβίρεις με τα κομματάκια από πιπεριά και λίγο τριμμένο τυρί.