Είσαι μαθητής με μια έντονη καθημερινότητα, πολλά μαθήματα, διάβασμα και διαδρομές; Μελλοντική μητέρα ή μητέρα με παιδιά που χρειάζονται τη συμβουλή ενός διατροφολόγου διαιτολόγου για την καλύτερη εφικτή θρέψη; Ενήλικας που τρέχει καθημερινά σε διάφορες ασχολίες, γυμνάζεται, δουλεύει κι είναι όλη μέρα εκτός σπιτιού; Κι από την άλλη εσύ που κάθεσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι περνώντας ώρες ατελείωτες ανάμεσα στα ντουλάπια της κουζίνας. Ή μήπως είσαι ένας από τους υπόλοιπους ανθρώπους με τελείως διαφορετική ζωή; Σε οποιαδήποτε ομάδα ατόμων κι αν ανήκεις, η διατροφική εκπαίδευση θα σε βοηθήσει να βρεις τις βάσεις σου ώστε να ξεπερνάς κάθε αμφιβολία που έχεις για το αν τρέφεσαι ή όχι σωστά. Θα μάθεις να μη φοβάσαι να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μας δείξεις τις συνήθειές και τη ζωή σου. Αυτός είσαι εσύ κι υποχρεούσαι να νιώθεις περήφανος για ό,τι έχεις καταφέρει έως σήμερα. Τα περιθώρια βελτίωσης, σε διάφορους τομείς, σίγουρα είναι πολλά κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φτάσεις ένα βήμα παραπέρα στη διατροφή και τη διαχείριση των γευμάτων σου.

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να χάσεις ή να πάρεις το βάρος που τόσο επιθυμείς και τα έχεις καταφέρει για λίγο; Τι να φταίει άραγε που αυτή η αίσθηση χαράς κι επιτυχίας κρατάει για μικρό χρονικό διάστημα; Σε συμβουλεύουμε να μην κουράζεις το σώμα και την ψυχολογία σου για να επιτύχεις μια καλοσχεδιασμένη διατροφή που όμως δεν ανταποκρίνεται στις δικές σου επιθυμίες. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και χρήζει την προσοχή σου είναι να ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ. Φρόντισε τον εαυτό σου και βοήθησέ τον να μάθει να απολαμβάνει, να μη στερείται, να είναι χαρούμενος και να ζει ικανοποιημένος. Αυτή είναι η διατροφική εκπαίδευση και μαζί θα μάθουμε πως να την επιτύχεις, έτσι ώστε να μη χρειαστεί ξανά να ταλαιπωρηθείς.

Η σχέση του κάθε ανθρώπου με την τροφή είναι διαφορετική κι εσύ καλείσαι να δημιουργήσεις το δικό σου, ατομικό θετικό θεσμό μαζί της. Σου προτείνω λοιπόν, να μην επιθυμείς τη σύγκριση με τους υπόλοιπους συνανθρώπους σου στο πόσο/πως/γιατί έχουν (ή όχι) καλύτερη πρόοδο από εσένα.