Εάν, οι προσπάθειές σου για απώλεια ή πρόσληψη βάρους είναι αρκετές κι η επιτυχία του αποτελέσματος είναι βραχυπρόθεσμη, σε συμβουλεύουμε την επόμενη φορά να αποφύγεις μια καλοσχεδιασμένη διατροφή, που, όμως, δεν ανταποκρίνεται στις δικές σου επιθυμίες. Θα γλιτώσεις κόπο, χρόνο, σωματική και ψυχική κούραση. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και χρήζει προσοχής, είναι η εκπαίδευση. Η φροντίδα του εαυτού σου, μέσω της διατροφής, θα σε βοηθήσει να απολαμβάνεις το φαγητό σου, να αποφεύγεις τις στερήσεις, να νιώθεις περισσότερες στιγμές χαρούμενος κι ικανοποιημένος. Αυτή είναι η διατροφική εκπαίδευση και μαζί θα μάθουμε, πώς να την επιτύχεις, έτσι ώστε να μη χρειαστεί ξανά να ταλαιπωρηθείς.

Οποιαδήποτε κιαν είναι η καθηερινότητά σου, η διατροφική εκπαίδευση θα σε βοηθήσει να βρεις τις βάσεις σου, ώστε να ξεπερνάς κάθε αμφιβολία, που έχεις για την ορθότητα των γευμάτων σου . Άνοιξε τα χαρτιά σου, δείξε μας τις συνήθειες και τη ζωή σου, εμπιστεύσου μας κι εμείς είμαστε εδώ, για να πάμε ένα βήμα παραπέρα τη διαχείριση των γευμάτων σου .

Η σχέση του κάθε ανθρώπου με την τροφή είναι διαφορετική κι εσύ καλείσαι να δημιουργήσεις το δικό σου, βελτιωμένο δεσμό, μαζί της. Σου προτείνω λοιπόν, να αφήσεις στην άκρη τη σύγκριση με τους υπόλοιπους συνανθρώπους σου στο πόσο/πώς/γιατί έχουν (ή όχι) καλύτερη πρόοδο από εσένα.