Βήμα 1ο : Επιθυμείς μια αλλαγή στις έως τώρα συνήθειές σου. Πιστεύεις πως θα είναι πιο ωφέλιμη για την υγεία σου.

Βήμα 2ο : Αντιλαμβάνεσαι πως αυτή η αλλαγή χρειάζεται έως κι επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί.

Βήμα 3ο : Κοιτάς κατάματα το πρόβλημα και θέτεις το στόχο σου.

Βήμα 4ο : Έρχεσαι να ζητήσεις τη συμβουλή μας. Κι η συμβουλή μας είναι, ως επί το πλείστον, μία. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ. Κι ίσως είναι η μοναδική που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μακροπρόθεσμα την επίτευξη του προσωπικού σου στόχου.

Διάφοροι μύθοι περί διατροφής, κοινότυπες φράσεις που αφορούν τα σωματικά πρότυπα και γενικές κατευθυντήριες οδηγίες για κάθε τύπο ανθρώπου είναι λίγα από τα συνηθισμένα λάθη που έχουν οδηγήσει στην κακή σχέση των ανθρώπων με την τροφή τους. Εσύ προσπαθείς να τα χωρέσεις όλα αυτά μέσα στη δική σου ζωή. Κι όμως δε μπαίνουν με τίποτα. Μη φοβάσαι, μην πανικοβάλλεσαι και μην επιβαρύνεις άλλο τον οργανισμό σου κάνοντας λάθη που μπορεί να κοστίσουν την υγεία και την ψυχολογική σου κατάσταση. Ο καθένας έχει τις δικές του ατομικές ανάγκες.

Ξεκινώντας μαζί θα δημιουργήσουμε το πρόγραμμά σου. Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες κι επιθυμίες σου. Μην ξεχνάς πως είσαι ένας άνθρωπος με συγκεκριμένες ατομικές ανάγκες, μοναδικές προτιμήσεις και γεύσεις, ξεχωριστή καθημερινότητα, διαφορετική φυσική δραστηριότητα κι ιδιαιτερότητες στον οργανισμό σου.
Συνειδητοποίησε, θέσε, ξεκίνα, δείξε επιμονή στο στόχο σου, εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου, εμπιστεύσου τις γνώσεις και την πείρα του διαιτολόγου σου, μάθε, επιβράβευσε τον εαυτό σου, απόλαυσε τα θετικά της διαδρομής αυτής και διασκέδασε με τις εκάστοτε ατυχίες που θα συμβούν. Καμία νίκη, όπως και κανένα θετικό αποτέλεσμα, δεν έχει έρθει χωρίς κόπο, υπομονή και χρόνο. Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου να αντιληφθεί την αλλαγή για να σε ανταμείψει μετέπειτα.

Θα τα καταφέρεις, όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, θα τον φέρεις εις πέρας!