Επιθυμείς μια βελτίωση στις, έως τώρα, συνήθειές σου. Μια ωφέλιμη αλλαγή για την υγεία σου. Αντιλαμβάνεσαι, πως για να πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή, χρειάζεται να θέσεις το στόχο σου και να δεις κατάματα αυτό, που σε κρατάει πίσω.

Η βοήθεια κι η συμβουλή μας, προς εσένα, είναι μία, η “εξατομίκευση”. Η μοναδική λύση, που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μακροπρόθεσμα την επίτευξη του προσωπικού σου στόχου.

Διάφοροι μύθοι περί διατροφής, κοινότυπες φράσεις, που αφορούν τα σωματικά πρότυπα και γενικές κατευθυντήριες οδηγίες, για κάθε τύπο ανθρώπου, είναι λίγα από τα συνηθισμένα σφάλματα, που έχουν “θρέψει” την κακή σχέση του ανθρώπου με την τροφή του. Εσύ προσπαθείς να τα χωρέσεις όλα αυτά μέσα στη δική σου ζωή. Κι όμως δε μπαίνουν με τίποτα. Προσπάθησε να κρατήσεις μακριά το φόβο και τον πανικό, διότι είναι ικανά να επιβαρρύνουν την υγεία και την ψυχολογική σου κατάσταση.

Μαζί θα δημιουργήσουμε το πρόγραμμά σου. Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, που θα ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες κι επιθυμίες σου. Μην ξεχνάς, πως είσαι ένας άνθρωπος με συγκεκριμένες ατομικές ανάγκες, μοναδικές προτιμήσεις και γεύσεις, ξεχωριστή καθημερινότητα, διαφορετική φυσική δραστηριότητα κι ιδιαιτερότητες στον οργανισμό σου.

Συνειδητοποίησε, θέσε, ξεκίνα, δείξε επιμονή στο στόχο σου, εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου, εμπιστεύσου τις γνώσεις και την πείρα του διαιτολόγου σου, μάθε, επιβράβευσε τον εαυτό σου, απόλαυσε τα θετικά της διαδρομής αυτής και διασκέδασε με τις εκάστοτε ατυχίες, που θα συμβούν. Καμία νίκη, όπως και κανένα θετικό αποτέλεσμα, δεν έχει έρθει χωρίς κόπο κι υπομονή. Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου να αντιληφθεί την αλλαγή για να σε ανταμείψει μετέπειτα.

Θα τα καταφέρεις, όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, θα τον φέρεις εις πέρας!