Μια συνταγή του πεντάλεπτου με μόνο 5 απλά υλικά!!
Βασική προϋπόθεση -> μια βαφλιέρα & 1 κολοκυθάκι

  • Εκτέλεση : 20 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 2 βάφλες

Συστατικά

  • 1 κολοκυθάκι τριμμένο
  • 2 αβγά
  • 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • Αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

  1. Τρίβεις ένα μέτριο κολοκυθάκι και το στραγγίζεις καλά, ώστε να φύγουν τα υγρά του.
  2. Σε ένα μπωλ  μεταφέρεις το κολοκυθάκι σου και προσθέτεις 2 αβγά.
  3. Σιγά σιγά προσθέτεις τις κουταλιές αλεύρι – μπορεί να χρειαστείς περισσότερες ή και λιγότερες, ανάλογα την υγρασία που θέλει το μίγμα σου.
  4. Ύστερα προσθέτεις γιαούρτι, αλάτι και μπέικιν. Ανακατατεύεις καλά, ώστε να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα σου και το ρίχνεις το 1/2 μίγμα στη βαφλιέρα σου.
  5. Ψήνεις, μέχρι να πάρει αυτό το ωραίο χρώμα η βάφλα σου και σερβίρεις με λίγη φέτα, για έξτρα πρωτεΐνη.

Σημειώσεις

Ανέβασε την δική σου εκδοχή της συνταγής και κάνε μας tag @restartdiet !