Νέα εβδομάδα, καινούρια συνταγή, αυτή τη φορά με ένα Buddha Bowl που όπως έχεις καταλάβει είναι από τα αγαπημένα μας πιάτα, αφού συνδυάζει τα περισσεύματα φαγητού και διαμορφώνει ωραίους και γευστικούς συνδυασμούς.

  • Το πλιγούρι είναι μια πολύ καλή επιλογή σύνθετου υδατάνθρακα που δεν θα σε πεινάσει, πόσο μάλλον εάν το συνδυάσεις με μια από τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης, το αυγό.
  • Πρόσθεσε τα καλά λιπαρά του αβοκάντο και μερικά ντοματίνια για χρώμα και βιταμίνες και είσαι πανέτοιμος!

Και κάπως έτσι έχεις αξιοποιήσει το πλιγούρι που σου περίσσεψε από την προηγούμενη ημέρα και έχεις δημιουργήσει ένα όμορφο πιάτο!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Εκτέλεση : 5 λεπτά
  • Δυσκολία : Το'χεις
  • Μερίδες : 1 μερίδα

Συστατικά

  • 1/2 κούπα πλιγούρι βρασμένο
  • 2 αυγά scrambled
  • 1/4 αβοκάντο
  • 4-5 ντοματίνια
  • Αλάτι – Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι φτιάχνεις τα αυγά σου scrambled.
  2. Σε ένα μπωλ προσθέτεις όλα τα υλικά σου και απολαμβάνεις!