Ακούσατε, ακούσατε!
Η πιο ζουμερη, χορταστική, μα πάνω απ’ όλα γευστική κοτομπουκιά είναι εδώ!
Μετα απο αυτή τη συνταγή, δεν θα θέλεις να φας κοτομπουκιές απέξω! Στο υποσχόμαστε!

 

Χρήσιμες Πληροφορίες:

 

  • Εκτέλεση : 30 λεπτά
  • Δυσκολία : Το΄χεις
  • Μερίδες : 25 τμχ

Συστατικά

  • 2 κούπες τριμμένη γλυκοπατάτα
  • 1 κιλό κιμάς κοτόπουλο
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιολαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • Αλατι
  • Πιπέρι
  • Σκόνη σκορδου
  • Σκόνη κρεμμυδιού
  • Τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

  1. Τρίβεις τη γλυκοπατάτα σε τρίφτη λαχανικών.
  2. Προσθέτεις όλα τα υλικά μεταξύ τους σε ένα μπολ και ανακατεύεις.
  3. Πλάθεις σε μπαλάκια και τα βουτάς σε τριμμένη φρυγανιά.
  4. Ψήνεις στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά.