Μεταμόρφωσε τον μοσχαρίσιο κιμά σε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Πίστεψέ μας θα αξίζει! Κάνε τον έξτρα κόπο να φτιάξεις το δικό σου μείγμα μπαχαρικών για ακόμα περισσότερη γεύση και απόλαυσε σε λιγότερο από 1 ώρα χειροποίητα τάκος!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Εκτέλεση : 30 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 6 τάκος

Συστατικά

  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
  • Κουρκουμάς
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Σκόνη σκόρδου
  • Πάπρικα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1,5 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
  • 6 σκληρές τορτίγιες

Για το σερβίρισμα:

  • Λιωμένο αβοκάντο
  • Ψιλοκομμένη ντομάτα
  • Ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • Τριμμένο τυρί

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνεις το ελαιόλαδο και ρίχνεις τον κιμά.
  2. Προσθέτεις τα μυρωδικά σου.
  3. Στη συνέχεια, ρίχνεις μέσα τον χυμό από ντομάτα και ανακατεύεις να απλωθεί ομοιόμορφα.
  4. Ζεσταίνεις σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αλλάξει χρώμα.
  5. Γεμίζεις το τάκο σου με 2 κουταλιές της σούπας κιμά και σερβίρεις με όποια γαρνιτούρα σου αρέσει.

Σημειώσεις

Εμείς επιλέξαμε να γεμίσουμε τα τάκος μας με τριμμένη ντομάτα, λίγο λιωμένο αβοκάντο, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τριμμένο τυρί!

Ανέβασε την δική σου εκδοχή της συνταγής και κάνε μας tag @restartdiet !