Έρχεται το Σαββατοκύριακο. Είναι η ώρα λοιπόν, να τολμήσεις και να πειραματιστείς στην κουζίνα τη δική σου, της οικογένειάς, ενόις φίλου κλπ
Εεεε φτιάξε αυτά τα Pan- αγίαμου cakes (ονοματισμένα απο την @natalia.tsiola ) και δες ότι τα καταφέρνεις χωρίς να κάνεις μπάχαλο τον πάγκο/ χώρο. Είναι νόστιμα και εξίσου χορταστικά με αυτά που θα έτρωγες εκτός σπιτιού. Εγγυημένα!

Υ.Γ. Δεν είναι καθόλου τυχαία η απουσία των θερμίδων! Μην εστιάζεις σε αυτές, απόλαυσε το γεύμα σου!

  • Εκτέλεση : 15 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 4-5 μικρά τεμάχια

Συστατικά

  • 4 κουταλιές της σούπας αλεσμένη βρώμη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

  • 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • 1/2 μπανάνα
  • 1 χούφτα mix ξηρών καρπών

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπωλ αναμιγνύεις όλα τα υλικά μεταξύ τους μέχρι να αποκτήσεις ένα ομιόμορφο μίγμα.
  2. Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό προσθέτεις το ελαιόλαδο και αφήνεις να κάψει καλά.
  3. Χαμηλώνεις τη φωτιά και στη συνέχεια προσθέτεις μια μικρή ποσότητα της ζύμης σου και φτιάνεις τις τηγανίτες σου.
  4. Όταν οι τηγανίτες σου ξεγλιστρούν εύκολα από το τηγάνι τις αναποδογυρίζεις και τις ψήνεις για άλλα 3 λεπτά.