Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν τη λιγότερη ζάχαρη;

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά τείνουν να έχουν λιγότερη ζάχαρη. Το τυρί cottage και το ελληνικό γιαούρτι έχουν επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που κυκλοφορούν σε γεύσεις, όπως το γιαούρτι και το γάλα, επιλέξτε αυτά που είναι χωρίς γεύση για να διατηρήσετε τα σάκχαρα σε χαμηλά επίπεδα.

Sugar (g)Serving
Βούτυρο0.06100 g
Τυρί0.48100 g
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά1.9100 g
Τυρί Cottage2.7100 g
Κρέμα Γάλακτος2.9100 g
Άπαχο Γιαούρτι3.2100 g
Ξινή Κρέμα3.4100 g
Γιαούρτι 2%3.6100 g
Ελαφριά Κρέμα3.7100 g
Τυρί Κρέμα3.8100 g
Τυρί Cottage 2%4100 g
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά4.7100 g
Πλήρες Γάλα5.1100 g
Γάλα 2%5.1100 g
Αποβουτυρωμένο Γάλα5.1100 g
Γάλα5.2100 g
Γιαούρτι Χωρίς Λιπαρά7.7100 g
Παγωμένο Γιαούρτι19.9100 g
Παγωτό21.2100 g
Σορμπέ24.3100 g