Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν τη λιγότερη ζάχαρη;
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά τείνουν να έχουν λιγότερη ζάχαρη. Το τυρί cottage και το ελληνικό γιαούρτι έχουν επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που κυκλοφορούν σε γεύσεις, όπως το γιαούρτι και το γάλα, επιλέξτε αυτά που είναι χωρίς γεύση για να διατηρήσετε τα σάκχαρα σε χαμηλά επίπεδα.
Sugar (g) | Serving | |
Βούτυρο | 0.06 | 100 g |
Τυρί | 0.48 | 100 g |
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά | 1.9 | 100 g |
Τυρί Cottage | 2.7 | 100 g |
Κρέμα Γάλακτος | 2.9 | 100 g |
Άπαχο Γιαούρτι | 3.2 | 100 g |
Ξινή Κρέμα | 3.4 | 100 g |
Γιαούρτι 2% | 3.6 | 100 g |
Ελαφριά Κρέμα | 3.7 | 100 g |
Τυρί Κρέμα | 3.8 | 100 g |
Τυρί Cottage 2% | 4 | 100 g |
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά | 4.7 | 100 g |
Πλήρες Γάλα | 5.1 | 100 g |
Γάλα 2% | 5.1 | 100 g |
Αποβουτυρωμένο Γάλα | 5.1 | 100 g |
Γάλα | 5.2 | 100 g |
Γιαούρτι Χωρίς Λιπαρά | 7.7 | 100 g |
Παγωμένο Γιαούρτι | 19.9 | 100 g |
Παγωτό | 21.2 | 100 g |
Σορμπέ | 24.3 | 100 g |