Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν την περισσότερη χοληστερόλη;

Τα πιο λιπαρά γαλακτοκομικά τρόφιμα, όπως το βούτυρο, η κρέμα γάλακτος και το τυρί, έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε χοληστερόλη. Η επιλογή γαλακτοκομικών προϊόντων με λιγότερα λιπαρά, όπως το αποβουτυρωμένο γάλα ή το άπαχο γιαούρτι, θα μειώσει την ποσότητα χοληστερόλης που καταναλώνετε.

Cholesterol (mg)Serving
Βούτυρο215100 g
Κρέμα Γάλακτος113100 g
Τυρί Κρέμα101100 g
Τυρί99100 g
Ξινή Κρέμα59100 g
Ελαφριά Κρέμα59100 g
Παγωτό44100 g
Τυρί Cottage17100 g
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά13100 g
Παγωμένο Γιαούρτι13100 g
Τυρί Cottage 2%12100 g
Πλήρες Γάλα10100 g
Γιαούρτι 2%10100 g
Γάλα 2%8100 g
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά7100 g
Γάλα5100 g
Άπαχο Γιαούρτι5100 g
Αποβουτυρωμένο Γάλα2100 g
Σορμπέ1100 g