Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν την περισσότερη ζάχαρη;
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν φυσικά ζάχαρη με τη μορφή λακτόζης. Τα αρωματισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα επιδόρπια με βάση τα γαλακτοκομικά, όπως το παγωτό και το παγωμένο γιαούρτι, έχουν πολλή ζάχαρη. Επιλέξτε σκέτες εκδοχές γιαουρτιού και γάλακτος για να διατηρήσετε την κατανάλωση προστιθέμενων σακχάρων σε χαμηλά επίπεδα.
Sugar (g) | Serving | |
Σορμπέ | 24.3 | 100 g |
Παγωτό | 21.2 | 100 g |
Παγωμένο Γιαούρτι | 19.9 | 100 g |
Γάλα | 5.2 | 100 g |
Αποβουτυρωμένο Γάλα | 5.1 | 100 g |
Γάλα 2% | 5.1 | 100 g |
Πλήρες Γάλα | 5.1 | 100 g |
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά | 4.7 | 100 g |
Τυρί Cottage 2% | 4 | 100 g |
Τυρί Κρέμα | 3.8 | 100 g |
Ελαφριά Κρέμα | 3.7 | 100 g |
Γιαούρτι 2% | 3.6 | 100 g |
Ξινή Κρέμα | 3.4 | 100 g |
Άπαχο Γιαούρτι | 3.2 | 100 g |
Κρέμα Γάλακτος | 2.9 | 100 g |
Τυρί Cottage | 2.7 | 100 g |
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά | 1.9 | 100 g |
Τυρί | 0.48 | 100 g |
Βούτυρο | 0.06 | 100 g |