Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν την περισσότερη ζάχαρη;

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν φυσικά ζάχαρη με τη μορφή λακτόζης. Τα αρωματισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα επιδόρπια με βάση τα γαλακτοκομικά, όπως το παγωτό και το παγωμένο γιαούρτι, έχουν πολλή ζάχαρη. Επιλέξτε σκέτες εκδοχές γιαουρτιού και γάλακτος για να διατηρήσετε την κατανάλωση προστιθέμενων σακχάρων σε χαμηλά επίπεδα.

Sugar (g)Serving
Σορμπέ24.3100 g
Παγωτό21.2100 g
Παγωμένο Γιαούρτι19.9100 g
Γάλα5.2100 g
Αποβουτυρωμένο Γάλα5.1100 g
Γάλα 2%5.1100 g
Πλήρες Γάλα5.1100 g
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά4.7100 g
Τυρί Cottage 2%4100 g
Τυρί Κρέμα3.8100 g
Ελαφριά Κρέμα3.7100 g
Γιαούρτι 2%3.6100 g
Ξινή Κρέμα3.4100 g
Άπαχο Γιαούρτι3.2100 g
Κρέμα Γάλακτος2.9100 g
Τυρί Cottage2.7100 g
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά1.9100 g
Τυρί0.48100 g
Βούτυρο0.06100 g