Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν τις περισσότερες πρωτεΐνες;

Το τυρί cottage χαμηλών λιπαρών και το γιαούρτι είναι εξαιρετικές, υγιεινές πηγές πρωτεΐνης. Το ελληνικό γιαούρτι έχει περίπου δύο φορές περισσότερη πρωτεΐνη από το κανονικό γιαούρτι (αν και το κανονικό γιαούρτι περιέχει περισσότερο ασβέστιο). Ενώ το τυρί είναι επίσης πλούσιο σε πρωτεΐνες, να έχετε υπόψη σας ότι είναι επίσης πλούσιο σε θερμίδες και κορεσμένα λιπαρά.

Protein (g)Serving
Τυρί22.9
Τυρί Cottage11.1
Τυρί Cottage 2%10.5
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά10.3
Άπαχο Γιαούρτι10.2
Γιαούρτι 2%10
Τυρί Κρέμα6.2
Απλό Γιαούρτι5.3
Παγωτό3.5
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά3.5
Αποβουτυρωμένο Γάλα3.4
Γάλα 1%3.4
Γάλα 2%3.3
Πλήρες Γάλα3.2
Παγωμένο Γιαούρτι3
Ελαφριά Κρέμα3
Κρέμα Γάλακτος2.8
Ξινή Κρέμα2.4
Σορμπέ1.1
Βούτυρο0.85