Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν το περισσότερο κάλιο;

Το γιαούρτι, η κρέμα γάλακτος και το γάλα έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κάλιο. Αυτά τα τρόφιμα έχουν επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για την υγεία της καρδιάς.

Potassium (mg)Serving
Παγωτό199100 g
Παγωμένο Γιαούρτι156100 g
Αποβουτυρωμένο Γάλα156100 g
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά155100 g
Γάλα150100 g
Άπαχο Γιαούρτι141100 g
Γιαούρτι 2%141100 g
Γάλα 2%140100 g
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά137100 g
Ελαφριά Κρέμα136100 g
Τυρί Κρέμα132100 g
Πλήρες Γάλα132100 g
Ξινή Κρέμα125100 g
Τυρί Cottage 2%125100 g
Τυρί Cottage104100 g
Σορμπέ96100 g
Κρέμα Γάλακτος95100 g
Τυρί76100 g
Βούτυρο24100 g