Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν τους λιγότερους υδατάνθρακες;
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι αλμυρά, πικάντικα ή μαλακά έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Οι υδατάνθρακες που βρίσκονται στα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι σάκχαρα, οπότε τα πιο γλυκά γαλακτοκομικά προϊόντα θα είναι υψηλότερα σε συνολικούς υδατάνθρακες.
Total Carbohydrates (g) | Serving | |
Βούτυρο | 0.06 | 100 g |
Κρέμα Γάλακτος | 2.7 | 100 g |
Ελαφριά Κρέμα | 2.8 | 100 g |
Τυρί | 3.1 | 100 g |
Τυρί Cottage | 3.4 | 100 g |
Άπαχο Γιαούρτι | 3.6 | 100 g |
Γιαούρτι 2 % | 3.9 | 100 g |
Ξινή Κρέμα | 4.6 | 100 g |
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά | 4.7 | 100 g |
Τυρί Cottage 2% | 4.8 | 100 g |
Γάλα 2% | 4.8 | 100 g |
Πλήρες Γάλα | 4.8 | 100 g |
Αποβουτυρωμένο Γάλα | 5 | 100 g |
Γάλα | 5 | 100 g |
Τυρί Κρέμα | 5.5 | 100 g |
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά | 6.7 | 100 g |
Παγωμένο Γιαούρτι | 21.6 | 100 g |
Παγωτό | 23.6 | 100 g |
Σορμπέ | 30.4 | 100 g |