Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν τους περισσότερους υδατάνθρακες;

Το μεγαλύτερο μέρος των υδατανθράκων στα γαλακτοκομικά προϊόντα προέρχεται από τη λακτόζη, το σάκχαρο του γάλακτος. Στα επιδόρπια και τα αρωματισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα προστίθεται ζάχαρη, αυξάνοντας την ποσότητα των συνολικών υδατανθράκων.

Total Carbohydrates (g)Serving
Σορμπέ30.4100 g
Παγωτό23.6100 g
Παγωμένο Γιαούρτι21.6100 g
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά6.7100 g
Τυρί Κρέμα5.5100 g
Γάλα5100 g
Αποβουτυρωμένο Γάλα5100 g
Πλήρες Γάλα4.8100 g
Γάλα 2%4.8100 g
Τυρί Cottage 2%4.8100 g
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά4.7100 g
Ξινή Κρέμα4.6100 g
Γιαούρτι 2%3.9100 g
Άπαχο Γιαούρτι3.6100 g
Τυρί Cottage3.4100 g
Τυρί3.1100 g
Ελαφριά Κρέμα2.8100 g
Κρέμα Γάλακτος2.7100 g
Βούτυρο0.06100 g