Ποια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν τους περισσότερους υδατάνθρακες;
Το μεγαλύτερο μέρος των υδατανθράκων στα γαλακτοκομικά προϊόντα προέρχεται από τη λακτόζη, το σάκχαρο του γάλακτος. Στα επιδόρπια και τα αρωματισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα προστίθεται ζάχαρη, αυξάνοντας την ποσότητα των συνολικών υδατανθράκων.
Total Carbohydrates (g) | Serving | |
Σορμπέ | 30.4 | 100 g |
Παγωτό | 23.6 | 100 g |
Παγωμένο Γιαούρτι | 21.6 | 100 g |
Τυρί Cottage Χωρίς Λιπαρά | 6.7 | 100 g |
Τυρί Κρέμα | 5.5 | 100 g |
Γάλα | 5 | 100 g |
Αποβουτυρωμένο Γάλα | 5 | 100 g |
Πλήρες Γάλα | 4.8 | 100 g |
Γάλα 2% | 4.8 | 100 g |
Τυρί Cottage 2% | 4.8 | 100 g |
Γιαούρτι Με Πλήρη Λιπαρά | 4.7 | 100 g |
Ξινή Κρέμα | 4.6 | 100 g |
Γιαούρτι 2% | 3.9 | 100 g |
Άπαχο Γιαούρτι | 3.6 | 100 g |
Τυρί Cottage | 3.4 | 100 g |
Τυρί | 3.1 | 100 g |
Ελαφριά Κρέμα | 2.8 | 100 g |
Κρέμα Γάλακτος | 2.7 | 100 g |
Βούτυρο | 0.06 | 100 g |