Ποια θαλασσινά έχουν τα περισσότερα λιπαρά;

Ορισμένα ψάρια, όπως το σκουμπρί, το χέλι και ο σολομός, έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά από τα υπόλοιπα. Αυτά τα ψάρια αποτελούν καλή πηγή ακόρεστων λιπαρών, ιδίως ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία είναι σημαντικά για την υγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς.

Fat (g)Serving
Σκουμπρί17.8100 g
Χέλι14.9100 g
Σολομός12.4100 g
Ρέγγα11.6100 g
Σαρδέλα11.5100 g
Γαύρος9.7100 g
Πέστροφα8.5100 g
Whitefish7.5100 g
Γατόψαρο7.2100 g
Στρείδι4.6100 g
Τόνος Σε Κονσέρβα3100 g
Τιλάπια2.7100 g
Μπάσο2.6100 g
Γλώσσα2.4100 g
Χταπόδι2.1100 g
Αχιβάδα2100 g
Αστακός1.9100 g
Snapper1.7100 g
Γαρίδες1.7100 g
Ιππόγλωσσα1.6100 g
Καλαμάρι1.4100 g
Σφυρίδα1.3100 g
Καραβίδες0.95100 g
Μπακαλιάρος0.86100 g
Χτένι0.84100 g
Καβούρι0.74100 g
Τόνος0.59100 g
Μπακαλιάρος0.55100 g