Ποια θαλασσινά έχουν τις περισσότερες πρωτεΐνες;
Τα θαλασσινά είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών. Αν και το χταπόδι μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ό,τι κιαν επιλέξετε τελικά θα είναι σωστό.
Protein (g) | Serving | |
Χταπόδι | 29.8 | |
Τόνος | 29.2 | |
Γαύρος | 28.9 | |
Πέστροφα | 26.6 | |
Αστακός | 26.4 | |
Snapper | 26.3 | |
Τιλάπια | 26.2 | |
Αχιβάδα | 25.6 | |
Σφυρίδα | 24.8 | |
Σαρδέλα | 24.6 | |
Whitefish | 24.5 | |
Σκουμπρί | 23.9 | |
Χέλι | 23.7 | |
Μπάσο | 23.6 | |
Τόνος Σε Κονσέρβα | 23.6 | |
Ρέγγα | 23 | |
Μπακαλιάρος | 22.8 | |
Γαρίδες | 22.8 | |
Ιππόγλωσσα | 22.5 | |
Σολομός | 22.1 | |
Χτένι | 20.5 | |
Μπακαλιάρος | 20 | |
Στρείδι | 18.9 | |
Γατόψαρο | 18.4 | |
Καβούρι | 17.9 | |
Καραβίδες | 16 | |
Καλαμάρι | 15.6 | |
Γλώσσα | 15.2 |