Ποιο κρέας έχει την περισσότερη βιταμίνη Β12;
Η βιταμίνη Β12 βρίσκεται μόνο στα ζωικά προϊόντα. Τα κόκκινα κρέατα αποτελούν καλή πηγή της βιταμίνης.
Vitamin B12 (µg) | Serving | |
Μοσχαρίσιο Παϊδάκι | 3.5 | 100 g |
Μοσχαρίσιος Κιμάς | 2.8 | 100 g |
Πολύ Άπαχο Μοσχαρίσιο Κιμά | 2.8 | 100 g |
Άπαχο Μοσχαρίσιο Κιμά | 2.8 | 100 g |
Μοσχαρίσιο Παϊδάκι | 2.7 | 100 g |
Κιμά Αρνιού | 2.6 | 100 g |
Παϊδάκια | 2.6 | 100 g |
Μοσχαρίσια Παϊδάκια | 2.6 | 100 g |
Κιμάς βουβαλίσιος | 2.3 | 100 g |
rib eye | 2.2 | 100 g |
New York Strip | 1.9 | 100 g |
Άπαχο Κιμά Γαλοπούλας | 1.9 | 100 g |
T Bone | 1.8 | 100 g |
Ελάφι | 1.8 | 100 g |
Μπριζόλα | 1.6 | 100 g |
Κιμάς Γαλοπούλας | 1.6 | 100 g |
Κιλότο | 1.6 | 100 g |
Μοσχάρι | 1.6 | 100 g |
Φιλέτο Μινιόν | 1.6 | 100 g |
Παϊδάκια Αρνιού | 1.3 | 100 g |
Τουρκία | 1 | 100 g |
Χοιρινή Ωμοπλάτη | 0.8 | 100 g |
Πολύ Άπαχο Κιμά Γαλοπούλας | 0.7 | 100 g |
Χοιρινή Μπριζόλα | 0.59 | 100 g |
Χοιρινό Φιλέτο | 0.58 | 100 g |
Χοιρινό Φιλέτο | 0.57 | 100 g |
Κιμάς Κοτόπουλου | 0.51 | 100 g |
Ζαμπόν | 0.5 | 100 g |
Κοτόπουλο Με Σκούρο Κρέας | 0.41 | 100 g |
Στήθος Γαλοπούλας | 0.39 | 100 g |
Χοιρινό Παϊδάκι | 0.35 | 100 g |
Στήθος Κοτόπουλου Χωρίς Πέτσα | 0.34 | 100 g |