Ποιο τυρί έχει τα περισσότερα κορεσμένα λιπαρά;
Το τυρί έχει φυσικά υψηλή περιεκτικότητα σε ολικά λιπαρά με τα περισσότερα από αυτά να είναι κορεσμένα. Τα πιο μαλακά τυριά τείνουν να έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ολικά και κορεσμένα λιπαρά. Η επιλογή τυριών με χαμηλά λιπαρά ή χωρίς λιπαρά σημαίνει επίσης λιγότερα γραμμάρια κορεσμένων λιπαρών.
Fat (g) | Serving | |
Τσένταρ | 33.3 | 100 g |
Colby | 32.1 | 100 g |
Fontina | 31.1 | 100 g |
Ελβετικό | 31 | 100 g |
Ροκφόρ | 30.6 | 100 g |
Muenster | 30 | 100 g |
Κατσικίσιο Τυρί | 29.8 | 100 g |
Μπλε Τυρί | 28.7 | 100 g |
Παρμεζάνα | 27.8 | 100 g |
Brie | 27.7 | 100 g |
Γκούντα | 27.4 | 100 g |
Manchego | 26.9 | 100 g |
Queso Blanco | 24.3 | 100 g |
Camembert | 24.3 | 100 g |
Queso Fresco | 23.8 | 100 g |
Αμερικάνικο Τυρί | 23.1 | 100 g |
Μοτσαρέλα | 22.3 | 100 g |
Φέτα | 21.3 | 100 g |