Ποιο τυρί έχει την περισσότερη βιταμίνη A;

Το τυρί είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, ειδικά όταν παρασκευάζεται από γάλα εμπλουτισμένο με τη βιταμίνη, αλλά συνοδεύεται από μεγάλη δόση κορεσμένων λιπαρών και χοληστερόλης. Επιλέξτε αντ’ αυτού πολύχρωμα λαχανικά για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε βιταμίνη Α.

Vitamin A (IU)Serving
Κατσικίσιο Τυρί1,464100 g
Αμερικάνικο Τυρί1,261100 g
Τσένταρ1,242100 g
Ελβετικό1,047100 g
Muenster1,012100 g
Colby994100 g
Παρμεζάνα974100 g
Fontina913100 g
Camembert820100 g
Queso Fresco806100 g
Μπλε Τυρί721100 g
Μοτσαρέλα676100 g
Brie592100 g
Γκούντα563100 g
Queso Blanco555100 g
Φέτα422100 g
Manchego415100 g