Ποιοι ξηροί καρποί έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε;

Οι ξηροί καρποί μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε, ενός αντιοξειδωτικού που είναι απαραίτητο για να διατηρήσετε το δέρμα, τα μάτια και το ανοσοποιητικό σας σύστημα υγιή. Η συνιστώμενη διαιτητική πρόσληψη για τους ενήλικες είναι 15 mg, οπότε τρώγοντας μόνο μία χούφτα αμύγδαλα την ημέρα μπορείτε να φτάσετε σχεδόν στα μισά του δρόμου!

Vitamin E (mg)Serving
Αμύγδαλα6.81 oz (22 whole kernels)
Φουντούκια4.31 oz
Κουκουνάρι2.61 oz (167 kernels)
Καρύδια Βραζιλίας1.61 oz (6 kernels)
Φιστίκια1.41 oz
Φιστίκια0.621 oz (49 kernels)
Πεκάν0.41 oz (19 halves)
Κάσιους0.261 oz
Καρύδια0.21 oz (14 halves)
Καρύδια Macadamia0.151 oz (10-12 kernels)
Κάστανα0.141 oz