Ξέρουμε το κουνουπίδι δεν είναι το αγαπημένο σου λαχανικό ΑΛΛΑ……

Αυτά τα υγιεινά και κρατσανιστά κουνουπιδομπριζολάκια (αν μπορείς να τα προφέρεις, μπορείς και να τα φας άνετα) είναι το νέο trend που επιλέγουν χορτοφάγοι και μη και σίγουρα θα τα λατρέψεις!

Υλικά

2 κουνουπίδια μικρά πλυμένα χωρίς τη ρίζα τους

Για τη σως

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

Mix μπαχαρικών (Αλάτι, πιπέρι, καπνιστή πάπρικα, γλυκιά πάπρικα, κάρυ, σκόρδο, τζίντζερ, κουρκουμά, θυμάρι)

Χυμό από 1/2 λεμόνι

Για το ντιπ

1 κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα light

3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι 2%

ένα ματσάκι άνηθο

αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά

2 κουταλιές της

σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση

Χωρίζεις το κάθε κουνουπίδι σε 5 κομμάτια και τα απλώνεις σε αντικολλητικό χαρτί.

Προσθέτεις και απλώνεις τη σως πάνω στα κομμάτια κουνουπιδιού (και από τις δύο μεριές) και ψήνεις στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για 25′.

Βρες τη συνταγή βήμα προς βήμα στη σελίδα μας στο facebook

1611568409866

#healthyfood #healthywayofliving #healthyeating #balanceddiet #foodtrend #healthyfoodie #healthychoises #skg_stories #healthylunch #

lunchideas #mealprep #recipeoftheday #mealplan #restart_diet_ #διατροφη #ελληνικεσυνταγες #διαιτολογος

0/5 (0 Reviews)