Μόλις γύρισες σπίτι από τη δουλειά. Δεν έχεις μαγειρέψει κάτι. Πεινάς αφόρητα αλλά δεν θέλεις να ανάψεις φούρνο. Ή μήπως… Θέλεις κάτι διαφορετικό για βραδινό πέραν του τοστ;  Και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση είναι εύκολη → Στραπατσάδα!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Εκτέλεση : 10 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 3 μερίδες

Συστατικά

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 φρέσκιες ντομάτες κομμένες στον τρίφτη
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Σκόνη σκόρδου
  • Ρίγανη
  • Μαιντανός
  • Δυόσμος
  • 70γρ τυρί φέτα
  • 4 αυγά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτεις το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ελάχιστα ρίχνεις την ψιλοκομμένη πιπεριά και την ντομάτα.
  2. Αλατοπιπερώνεις το μίγμα σου και προσθέτεις τα υπόλοιπα μυρωδικά.
  3. Αφήνεις να πάρουν μία βράση και τέλος προσθέτεις το τυρί φέτα μαζί με τα 4 αυγά.