Ένα σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας! Πιο γρήγορο δεν υπάρχει!

Υλικά

  • 30 γρ. σουσάμι
  • 140γρ. ξερά βερίκοκα
  • 220γρ. νιφάδες βρόμης
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (σκόνη)
  • 1/4 κ.γ. κάρδαμο (τα σποράκια), κοπανισμένα καλά ή έτοιμη σκόνη (το βρίσκεις και ως κακουλέ)

Εκτέλεση

Βήμα 1ο: Ψήνεις το σουσάμι απλωμένο σε μια λαδόκολλα στους 160°C για 8 λεπτά μέχρι να καβουρδιστει και το αφήνειςνα κρυώσει.

Βήμα 2ο: Βράζεις τα βερίκοκα για 3-4 λεπτά και τα αφήνεις να κρυώσουν.

Βήμα 3ο: Τα αλέθουμε στο μπλέντερ με το νερό τους

Βήμα 4ο: Προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης, την κανέλα και τον κάρδαμο

Βήμα 5ο: Πλάθουμε τα τρουφάκια και τα κυλάμε στο καβουρδισμένα σουσάμι

troufakia2

Βρες όλες τις Συνταγές & τα άρθρα μας και λάβε μέρος στη συζήτηση

Βρες όλες τις Συνταγές & τα άρθρα μας και λάβε μέρος στη συζήτηση

0/5 (0 Reviews)