Ένα σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας! Πιο γρήγορο δεν υπάρχει!

Υλικά

30 γρ. σουσάμι

140γρ. ξερά βερίκοκα

220γρ. νιφάδες βρόμης

1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (σκόνη)

1/4 κ.γ. κάρδαμο (τα σποράκια), κοπανισμένα καλά ή έτοιμη σκόνη (το βρίσκουμε και ως κακουλέ)

Εκτέλεση

Ψήνουμε το σουσάμι απλωμένο σε μια λαδόκολλα στους 160°C για 8 λεπτά μέχρι να καβουρδιστει και το αφήνουμε να κρυώσει.

Βράζουμε τα βερίκοκα για 3-4 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Τα αλέθουμε στο μπλέντερ με το νερό τους

Προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης, την κανέλα και τον κάρδαμο

Πλάθουμε τα τρουφάκια και τα κυλάμε στο καβουρδισμένα σουσάμι

troufakia2

Και μην ξεχάσεις να μας βρεις στα social media

👇

Και μην ξεχάσεις να μας βρεις στα social media

👇

0/5 (0 Reviews)