Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια - Beetroot salad with yogurt and nuts 

Τί θα χρειαστείς:

Υλικά για 2 μερίδες:  – 4 παντζάρια βρασμένα σε κύβους – 1 ξινόμηλο – 3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια – 3 κουταλιές της σούπας καρύδια – 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό (400γρ) – Σκόνη σκόρδου – Ξύδι – Ελαιόλαδο – Αλάτι

H Προετοιμασία

Βήμα 1ο:  Καθαρίζεις τα παντζάρια, τα κόβεις στα τέσσερα και τα βράζεις σε κατσαρόλα με νερό, για 20-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και μετά τα κόβεις σε κύβους.  

H Προετοιμασία

Βήμα 2ο:  Τα βάζεις σε ένα μπολ . Προσθέτεις το ξινόμηλο,τα καρύδια,τα κουκουνάρια, το σκόρδο,αλάτι,ξύδι,λάδι.  

H Προετοιμασία

Βήμα 3ο:    Στο τέλος προσθέτεις το γιαούρτι και ανακατεύεις καλά. 

Καλή Απόλαυση!