Υλικά για 2 μερίδες: – 4 παντζάρια βρασμένα σε κύβους – 1 ξινόμηλο – 3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια – 3 κουταλιές της σούπας καρύδια – 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό (400γρ) – Σκόνη σκόρδου – Ξύδι – Ελαιόλαδο – Αλάτι
Βήμα 1ο: Καθαρίζεις τα παντζάρια, τα κόβεις στα τέσσερα και τα βράζεις σε κατσαρόλα με νερό, για 20-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και μετά τα κόβεις σε κύβους.
Βήμα 2ο: Τα βάζεις σε ένα μπολ . Προσθέτεις το ξινόμηλο,τα καρύδια,τα κουκουνάρια, το σκόρδο,αλάτι,ξύδι,λάδι.
Βήμα 3ο: Στο τέλος προσθέτεις το γιαούρτι και ανακατεύεις καλά.