Βήμα 1: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 350 βαθμούς και στρώνεις ένα ταψί 8 x 8 με λαδόκολλα.
Βήμα 2: Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάς το λάδι, τη ζάχαρη, τη σκόνη κακάο, το αλάτι, τη βανίλια και τα αυγά. Στη συνέχεια, προσθέτεις το αλεύρι και ανακατεύεις αργά και απαλά μέχρι να γίνει λείο. Μην το παρακάνεις με το ανακάτεμα, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο στεγνό μείγμα.
Βήμα 3: Το μείγμα θα είναι παχύρρευστο, βάλε το με το κουτάλι στο ταψί. Πασπάλισε την κορυφή με σπόρους ροδιού και κόκκους κακάο. Ψήσε για περίπου 40 λεπτά.
Για να ελέγξεις αν είναι έτοιμο , οι άκρες των brownies θα πρέπει να είναι σκληρές και σχηματισμένες. Επιπλέον τοποθέτησε μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο του μίγματος και αν βγει ελαφρώς υγρή είναι έτοιμα!
Βήμα 4: Πασπάλισε τα brownies με νιφάδες αλατιού και άφησέ τα να κρυώσουν εντελώς στο ταψί πριν τα κόψεις.