Υλικά για 3 μερίδες – 400γρ μοσχαρίσιος κιμάς – 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο – 1 κρεμμύδι – 1 σκελίδα σκόρδο – 1 καρότο – 1 κόκκινη πιπεριά – αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα – 200γρ σάλτσα ντομάτας – 150γρ κόκκινα φασόλια (βρασμένα) – 1 μεσαία τορτίγια – Σως γουακαμόλε
Βήμα 1ο: Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό τσιγαρίζεις καλά το κρεμμύδι με το σκόρδο, το καρότο και την πιπεριά μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
Βήμα 2ο: Ύστερα προσθέτεις τον κιμά και μόλις πάρει ένα γκρίζο χρώμα ρίχνεις μέσα την σάλτσα ντομάτας και τα φασόλια. Τα αφήνεις μέχρι να πάρουν μαζί μία καλή βράση.
Βήμα 3ο: Μόλις η γέμισή σου είναι έτοιμη, αποσύρεις το τηγανάκι από τη φωτιά και προσθέτεις την τορτίγια σε ένα άδειο τηγάνι για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξεροψηθεί.
Βήμα 5ο: Στην συνέχεια σερβίρεις με μερικές κουταλιές σως γουακαμόλε μαζί με τη γέμισή σου.