Burrito με μοσχαρίσιο κιμά και φασόλια – Beef and beans burrito

Τί θα χρειαστείς:

Υλικά για 3 μερίδες – 400γρ μοσχαρίσιος κιμάς – 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο – 1 κρεμμύδι – 1 σκελίδα σκόρδο – 1 καρότο – 1 κόκκινη πιπεριά – αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα – 200γρ σάλτσα ντομάτας – 150γρ κόκκινα φασόλια (βρασμένα) – 1 μεσαία τορτίγια – Σως γουακαμόλε

Προετοιμασία

Βήμα 1ο:  Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό τσιγαρίζεις καλά το κρεμμύδι με το σκόρδο, το καρότο και την πιπεριά μέχρι να αλλάξουν χρώμα.  

Προετοιμασία

Βήμα 2ο:  Ύστερα προσθέτεις τον κιμά και μόλις πάρει ένα γκρίζο χρώμα ρίχνεις μέσα την σάλτσα ντομάτας και τα φασόλια. Τα αφήνεις μέχρι να πάρουν μαζί μία καλή βράση.  

Προετοιμασία

Βήμα 3ο:  Μόλις η γέμισή σου είναι έτοιμη, αποσύρεις το τηγανάκι από τη φωτιά και προσθέτεις την τορτίγια σε ένα άδειο τηγάνι για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξεροψηθεί.   

Προετοιμασία

Βήμα 5ο:  Στην συνέχεια σερβίρεις με μερικές κουταλιές σως γουακαμόλε μαζί με τη γέμισή σου.   

Καλή Απόλαυση!