Υλικά για 1 μερίδα: – 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο – 1 κρεμμύδι – 4 κ σ κιμάς από (400γρ κιμάς μοσχαρίσιος) – αλάτι πιπέρι θυμάρι πάπρικα – 1 μεσαία τορτίγια – 1 μικρή τορτίγια – 1 φέτα κασέρι – 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι – ντομάτα – κόκκινη πιπεριά – 2 κουταλάκια του γλυκού αβοκάντο
Βήμα 1ο: Τσιγαρίζεις το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια προσθέτεις τον κιμά μαζί με τα μπαχαρικά και τον ψήνεις σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Αποσύρεις από τη φωτιά το μίγμα σου και το αφήνεις στην άκρη λίγο να κρυώσει.
Βήμα 2ο: Παράλληλα βάζεις την μεσαία τορτίγια να ζεσταθεί-ψηθεί για 2-3' στο τηγάνι και ξεκινάς να τη γεμίζεις με τα υλικά σου. Όταν τελειώσεις προσθέτεις από πάνω την μικρή τορτίγια και αρχίζεις να τυλίγεις την μεγαλύτερη γύρω της. Αναποδογυρίζεις και ψήνεις για άλλα 2-3 λεπτά.
Μην ξεχάσεις να βρέξεις λίγο τις άκρες της μεσαίας τορτίγιας για να κολλήσει καλύτερα πάνω στην μικρή.