Υλικά για 50 μικρά μπαλάκια: – 3 κουταλιές της σούπας κακάο – 1/2 κούπα ταχίνι – 1/2 της κούπας μέλι – 250 γρ κουβερτούρα – 1/2 κούπα σπασμένους ξηρούς καρπούς – 1 κούπα κάστανα αλεσμένα (βρασμένα)
Βήμα 1ο: Σε ένα μπωλ προσθέτεις όλα τα υλικά σου εκτός από την σοκολάτα και ανακατεύεις καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Το βάζεις στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον μέχρι να δέσουν- σφίξουν όλα τα υλικά.
Βήμα 2ο: Λίγο πριν βγάλεις τα μπαλάκια σου από το ψυγείο, ζεσταίνεις σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, Μόλις δέσουν πλάθεις τα μπαλάκια σε μικρό σχετικά μέγεθος.
Βήμα 2ο: Στη συνέχεια τα βουτάς στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνεις να παγώσουν σε μια πιατέλα με λαδόκολλα μέσα στο ψυγείο. Προεραιτικά τα πασπαλίζεις με κακάο.