Βήμα 1: Πλένεις το ψάρι και το σκουπίζεις πολύ καλά με λίγο χαρτί
Βήμα 2: Ετοιμάζεις την μαρινάδα, αναμιγνύοντας σε ένα μπολ το Chutney ρόδι-λαχανικά-πορτοκάλι, το μέλι, το χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και το δεντρολίβανο
Βήμα 3: Βουτάς το ψάρι μέσα, σκεπάζεις και αφήνεις στο ψυγείο για 2 ώρες
Βγάζεις από το ψυγείο, αφήνεις για 10 λεπτά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, απλώνεις σε ένα ταψί με λαδόκκολα και αλατοπιπερώνεις.
Αν θέλεις κόβεις φετούλες πορτοκάλι για έξτρα γεύση και άρωμα και καλύπτεις μέρος του ψαριού.
Κατόπιν ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για περίπου 20-25 λεπτά ανάλογα με το πόσο μεγάλα είναι τα φιλέτα. Σερβίρεις με άφθονη σαλάτα.