Σολομός με chutney ροδιού - Salmon with pomegranate chutney

H Προετοιμασία

Βήμα 1:  Πλένεις το ψάρι και το σκουπίζεις πολύ καλά με λίγο χαρτί

H Προετοιμασία

Βήμα 2:  Ετοιμάζεις την μαρινάδα, αναμιγνύοντας σε ένα μπολ το Chutney ρόδι-λαχανικά-πορτοκάλι, το μέλι, το χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και το δεντρολίβανο

H Προετοιμασία

Βήμα 3:  Βουτάς το ψάρι μέσα, σκεπάζεις και αφήνεις στο ψυγείο για 2 ώρες

Βήμα 4ο:

Βγάζεις από το ψυγείο, αφήνεις για 10 λεπτά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, απλώνεις σε ένα ταψί με λαδόκκολα και αλατοπιπερώνεις.

Βήμα 5ο:

Αν θέλεις κόβεις φετούλες πορτοκάλι για έξτρα γεύση και άρωμα και καλύπτεις μέρος του ψαριού.

Βήμα 6ο:

Κατόπιν ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για περίπου 20-25 λεπτά ανάλογα με το πόσο μεγάλα είναι τα φιλέτα. Σερβίρεις με άφθονη σαλάτα.

Καλή Απόλαυση!