Υλικά για 1 μερίδα: – 2 αυγά – Αλάτι – Πιπέρι – 1 κσ ελαιόλαδο – 2 κσ γιαούρτι 2% – 1 φέτα γαλοπούλα – Λαχανικά της αρεσκείας σου
Βήμα 1ο: Βάζουμε ένα το ελαιόλαδο στο τηγάνι και περιμένουμε να κάψει καλά.
Βήμα 2ο: Παράλληλα, χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Βήμα 3ο: Μόλις ψηθούν τοποθετούμε την ομελέτα στο πιάτο και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά. Εμείς βάλαμε γιαούρτι, γαλοπούλα και λαχανικά. Μπορείς να βάλεις διαφορετικά λίγο τυρί κότατζ ή λίγο από το χθεσινό κοτόπουλο και ότι άλλο θέλεις!