Σπιτικά ferrero -Ferrero Rocher with Hazelnut Butter

H Προετοιμασία

Βήμα 1ο  Βάζεις στην άκρη 30 φουντούκια και τα υπόλοιπα στο Multi.

H Προετοιμασία

Βήμα 2ο Βάζεις το φουντουκοβούτυρο σε ένα μπολ και ρίχνεις μέσα τα μισά από τα αλεσμένα φουντούκια. Ανακατεύεις καλά με ένα κουτάλι και βάζεις στο ψυγείο για 1ώρα.  

H Προετοιμασία

Βήμα 3ο Αλέθεις τα μπισκότα και τα αναμιγνύεις μαζί με τα υπόλοιπα αλεσμένα φουντούκια. Βάζεις το μείγμα σε ένα βαθύ μπολ. 

H Προετοιμασία

Βήμα 4ο Πλάθεις το φουντουκοβούτυρο, παίρνοντας με ένα κουταλάκι το φουντουκοβούτυρο, βάζεις στη μέση ένα ολόκληρο φουντούκι(από αυτά που κράτησες στην άκρη) και μετά με ένα δεύτερο κουταλάκι καλύπτεις το φουντούκι με φουντουκοβούτυρο (αυτή που ήδη υπάρχει στο κουταλάκι, δεν χρειάζεται να προσθέσεις κι άλλη).  

H Προετοιμασία

Βήμα 5ο Ρίχνεις την μπαλίτσα μέσα στο μείγμα με τα μπισκότα και την καλύπτεις, ενώ ταυτόχρονα πιέζοντας την ελαφρά με τα κουταλάκια της δίνεις ένα πιο σφαιρικό σχήμα. Δουλεύεις κατ'αυτό τον τρόπο μέχρι να τελειώσει το φουντουκοβούτυρο κ στρώνεις τις μπαλίτσες σε ένα μεγάλο πιάτο στο οποίο έχεις στρώσει λαδόκολλα

H Προετοιμασία

Βήμα 6ο Βάζεις στο ψυγείο για μισή ώρα, ενώ στο μεταξύ λιώνεις σε μπεν μαρί την κουβερτούρα. Βουτάς μία μία τις μπαλίτσες μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα και χρησιμοποιώντας δύο κουταλάκια, τις καλύπτεις προσεκτικά με τη σοκολάτα. Τοποθετείς τα σοκολατάκια σε λαδόκολλα και αφήνεις στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα. 

Καλή Απόλαυση!