Για 1 μερίδα: -1 κούπα πλιγούρι -1 κούπα νερό
Βήμα 1ο: Ζεσταίνεις το πλιγούρι (εμείς βάλαμε 1 κούπα) σε ένα τηγάνι αντικολλητικό με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να αρχίσει να γυαλίζει.
Βήμα 2ο: Όταν αλλάξει χρώμα παντού, προσθέτεις 1 κούπα νερό στο τηγάνι και μόλις αρχίσει να βγάζει τις πρώτες φουσκάλες, αποσύρεις από τη φωτιά.
Βήμα 3ο: Για να το απογειώσεις, προσθέσεις λίγο ξύσμα από λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και δενδρολίβανο και αφήνεις να ρουφήξει τα υγρά.