Υλικά για 1 μερίδα: – 5 φράουλες – 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι – 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι – 3 μπισκότα τύπου Digestive
Βήμα 1ο: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτεις τις φράουλες και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και σοτάρεις μέχρι να μαλακώσουν και να χάσουν τα πολλά υγρά τους.
Βήμα 2ο: Σε ένα μπολάκι αναμιγνύεις το γιαούρτι με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Χτυπάς στο μούλτι τα μπισκότα.
Βήμα 3ο: Σερβίρεις βάζοντας πρώτα τα μπισκότα ,μετά το μίγμα από το γιαούρτι και τέλος τις φράουλες.