Υλικά για 6 μερίδες: – 150γρ καστανή ζάχαρη – 200γρ σπορέλαιο – 400γρ αλεύρι – 1,5 κούπα φυσικός χυμός πορτοκάλι – 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα – 1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο – 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν – 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα – 80γρ καρύδια σπασμένα – 200γρ σταφίδες αλευρωμένες
Βήμα 1ο: Σε ένα μπολ βάζεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2ο: Τα τοποθετείς σε ένα μικρό στρόγγυλο ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνεις στους 180oC για 45 λεπτά. Βήμα 2ο: Τα τοποθετείς σε ένα μικρό στρόγγυλο ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνεις στους 180oC για 45 λεπτά.
Βήμα 3ο: Πασπαλίζεις τη βασιλόπιτα με ζάχαρη άχνη.