Υλικά για 2 μερίδες: – 1/2 κιλό ψαρονέφρι σε μέτριους κύβους – 1 κρεμμύδι ψιλοκκομένο – 1 πράσο σε φετούλες – 1 πιπεριά φλωρίνης, κόκκινη σε λωρίδες – Θυμάρι – 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο – 1 φλιτζάνακι του καφέ σιρόπι ροδιού – Αλάτι-πιπέρι – Σπόρους ροδιού για το σερβίρισμα
Βήμα 1ο: Αλατοπιπερώνεις το κρέας και το βάζεις σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύεις μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του. Προσθέτεις το ελαιόλαδο κι ανακατεύεις μέχρι να ροδίσει το κρέας.
Βήμα 2ο: Ρίχνεις το κρεμμύδι και την πιπεριά φλωρίνης και σοτάρεις για 1 λεπτό ακόμη, ρίχνεις τα πράσα και προσθέτεις ένα ποτήρι. Σκεπάζεις το τηγάνι και αφήνειςτο φαγητό να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει το κρεάς και να μελώσουν τα πράσα.
Βήμα 3ο: Τότε προσθέτεις το σιρόπι ροδιού, θυμάρι και βράζεις για λίγο ακόμη να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 4ο: Σερβίρεις με σπόρους ροδιού για να απογειώσεις την εμφάνιση του πιάτου σου.