– 300γρ μανιτάρια champignon – 3 κ.σ. ελαιόλαδο – Σκόνη σκόρδου αλάτι -πιπέρι – Μαϊντανός – 800 γρ Πατάτες βρασμένες – 1 Αυγό – 150 γρ Μιξ τυριών – 200 γρ Αλεύρι
Τσιγαρίζεις τα μανιτάρια σου στο ελαιόλαδο μαζί με τον μαϊντανό και τα αλατοπιπερώνεις.
Παράλληλα λιώνεις τις πατάτες σε ένα μπολ, τις αλατοπιπερώνεις και προσθέτεις το αλεύρι, το αυγό και το μιξ τυριών. Κρατάς λίγο από το μιξ τυριών για την γέμιση!
Δημιουργείς την ζύμη σου και την ανοίγεις. Με ένα φαρδύ ποτήρι σχηματίζεις τα πιττάκια.
Γεμίζεις με μανιτάρια και τυρί και κλείνεις τα καπάκια μέχρι να τελειώσει η ζύμη σου.