Υλικά για 3 μερίδες: – 60γρ βρώμη αλεσμένη – 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν παόυντερ – 2 κουταλιές της σούπας κακάο – 40γρ σιρόπι σφενδάμου – 15 γρ τριμμένη κουβερτούρα vegan – 80γρ γάλα αμυγδάλου
Βήμα 2ο: Βάζεις τη μισή ποσότητα σε 3 ατομικά μπολάκια για cupcakes και προσθέτεις από 1 μικρό κομμάτι σοκολάτας, περίπου 10γρ στο καθένα, 1 κγ φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο στο κέντρο και σκεπάζεις με το υπόλοιπο μείγμα.
Βήμα 3ο: Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.