Αυτά τα Χριστούγεννα, ας φάμε κάτι διαφορετικό! Τί θα έλεγες να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα σοκολατένιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Χρήσιμες Πληροφορίες:

 

 

  • Εκτέλεση : 15 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 3 μερίδες

Συστατικά

  • Δύο φύλλα σφολιάτας
  • 7 κουταλιές της σούπας φουντουκοβούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1,5 κουταλιά της σούπας κακάο
  • 4 κουταλιές της σούπας σταγόνες κουβέρτουρας
  • 1 κρόκος αυγού

Εκτέλεση

  1. Απλώνεις το πρώτο φύλλο σφολιάτας και στρώνεις τη γέμισή σου.
  2. Από πάνω σκεπάζεις το άλλο φύλλο σφολιάτας και χαράζεις το δεντράκι σου
  3. Κόβεις με κουπ πατ την περίσσεια ζύμη για να φτιάξεις τα αστέρια σου.
  4. Στρίβεις τα κλαδιά του δέντρου και τέλος προσθέτεις στο κέντρο τα αστέρια.
  5. Αλείφεις όλο το δεντράκι με το κρόκο αυγού για να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
  6. Ψήνεις στους  180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για  10 λεπτά.

Σημειώσεις

Ανέβασε την δική σου εκδοχή της συνταγής και κάνε μας tag @restartdiet !