Τα λόγια είναι περιττά για αυτή τη συνταγή….
Ετοιμάσου να φτιάξεις σε 10 λεπτά, ένα σουφλέ σοκολάτας, να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Vegetarian & vegan friendly αυτή η συνταγή είναι ΤΟΠ!

  • Εκτέλεση : 12 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 3 μερίδες

Συστατικά

  • 60γρ βρώμη αλεσμένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν παόυντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 40γρ σιρόπι σφενδάμου
  • 15 γρ τριμμένη κουβερτούρα vegan
  • 80γρ γάλα αμυγδάλου

Για τη γέμιση:

  • 30γρ σοκολάτα υγείας ή κουβερτούρα
  • 3 κουταλάκια του γλυκού φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

  1. Προσθέτεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύεις καλά.
  2. Βάζεις τη μισή ποσότητα σε 3 ατομικά μπολάκια για cupcakes και προσθέτεις από 1 μικρό κομμάτι σοκολάτας, περίπου 10γρ στο καθένα, 1 κγ φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο στο κέντρο και σκεπάζεις με το υπόλοιπο μείγμα.
  3. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.