Τα λόγια είναι περιττά για αυτή τη συνταγή ….

Ετοιμάσου να φτιάξεις σε 10 λεπτά, ένα σουφλέ σοκολάτας, να γλύφεις τα δάχτυλά σου!

Vegetarian & vegan friendly αυτή η συνταγή είναι ΤΟΠ!

Για να δεις το άρθρο σε μορφή stories

👇

Πάτησε εδώ

Υλικά για 3 μερίδες:

  • 60γρ βρώμη αλεσμένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν παόυντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 40γρ σιρόπι σφενδάμου
  • 15 γρ τριμμένη κουβερτούρα vegan
  • 80γρ γάλα αμυγδάλου

Για τη γέμιση:

30γρ σοκολάτα υγείας ή κουβερτούρα

3 κουταλάκια του γλυκού φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο

Βρες όλες τις Συνταγές & τα άρθρα μας και λάβε μέρος στη συζήτηση

Εκτέλεση:

Βήμα 1ο: Προσθέτεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύεις καλά.

Βήμα 2ο: Βάζεις τη μισή ποσότητα σε 3 ατομικά μπολάκια για cupcakes και προσθέτεις από 1 μικρό κομμάτι σοκολάτας, περίπου 10γρ στο καθένα, 1 κγ φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο στο κέντρο και σκεπάζεις με το υπόλοιπο μείγμα.

Βήμα 3ο: Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.

Yγρό σοκολατένιο cupcake -Molten chocolate cupcake
0/5 (0 Reviews)