Τα λόγια είναι περιττά για αυτή τη συνταγή….
Ετοιμάσου να φτιάξεις σε 10 λεπτά, ένα σουφλέ σοκολάτας, να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Vegetarian & vegan friendly αυτή η συνταγή είναι ΤΟΠ!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Εκτέλεση : 12 λεπτά
  • Δυσκολία : Ευκολάκι
  • Μερίδες : 3 μερίδες

Συστατικά

  • 60γρ βρώμη αλεσμένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν παόυντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 40γρ σιρόπι σφενδάμου
  • 15 γρ τριμμένη κουβερτούρα vegan
  • 80γρ γάλα αμυγδάλου

Για τη γέμιση:

  • 30γρ σοκολάτα υγείας ή κουβερτούρα
  • 3 κουταλάκια του γλυκού φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

  1. Προσθέτεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύεις καλά.
  2. Βάζεις τη μισή ποσότητα σε 3 ατομικά μπολάκια για cupcakes και προσθέτεις από 1 μικρό κομμάτι σοκολάτας, περίπου 10γρ στο καθένα, 1 κγ φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο στο κέντρο και σκεπάζεις με το υπόλοιπο μείγμα.
  3. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 10 λεπτά.

Σημειώσεις

Ανέβασε την δική σου εκδοχή της συνταγής και κάνε μας tag @restartdiet !