Υλικά για 1 μερίδα: – 1/2 γλυκοπατάτα – 4-5 φύλλα μαρουλιού – 3-4 φύλλα σπανάκι – λίγη ρόκα – 300 γρ μανιτάρια – 1 κόκκινη πιπεριά – 1 κίτρινη πιπεριά – 2 κολοκυθάκια – 1/2 κρεμμύδι – 2 καρότα – 1/2 αβοκάντο – 1 κούπα βρασμένα όσπριa
Για τη σως – 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο – 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού – 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Βήμα 1ο: Κόβεις τα λαχανικά και τα πασπαλίζεις με τα καρυκεύματά σου.
Βήμα 2ο: Στη συνέχεια τα ψήνεις όλα εκτός από το μαρούλι και τη ρόκα.
Βήμα 3ο: Τέλος, συνοδεύεις με τη σως μουστάρδας όπου αναμιγνύεις το ελαιόλαδο, το λεμόνι και τη μουστάρδα.
Το μυστικό είναι στα μπαχαρικά πάπρικα, κουρκουμάς, τζίντζερ σε σκόνη, σκόρδο σε σκόνη, πιπέρι και αλάτι.